detector.media
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
02.03.2020 11:36
Єрмак не обговорював з Козаком можливість мовлення нового каналу на окупованих територіях – речниця Єрмака
Єрмак не обговорював з Козаком можливість мовлення нового каналу на окупованих територіях – речниця Єрмака
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак на зустрічі в Мінську із заступником керівника Адміністрації Президента Російської Федерації Дмитром Козаком не обговорювали питання нового каналу для тимчасово окупованих територій, який запускає Україна. Про це «Детектору медіа» повідомила речниця Андрія Єрмака Дарія Зарівна.

Інформацію про нібито обговорення на цій зустрічі можливої трансляції на території тимчасово окупованих територій Донбасу нового каналу і можливе відвідування журналістами цього каналу територій ОРДЛО поширив анонімний телеграм-канал.

«Не обговорювався канал. Зустріч була присвячена обміну, і вся увага сконцентрована на цьому», - повідомила Дарія Зарівна.

Презентація нового каналу для тимчасово окупованих територій відбудеться 2 березня о 15:00. У презентації братимуть участь у тому числі заступники керівника Офісу президента України Юрій Костюк і Кирило Тимошенко.

З власних джерел «Детектору медіа» відомо, що новостворений телеканал матиме назву «Дім» / «Дом». Він мав розпочати мовлення 1 або 2 березня 2020 року.

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY