detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
28.02.2020 16:33
З каналу Obozrevatel TV пішли ведуча Анна Нитченко й продюсерка Марина Балабан
З каналу Obozrevatel TV пішли ведуча Анна Нитченко й продюсерка Марина Балабан
Загалом за останній час близько 10 працівників за різних обставин припинили роботу з каналом.

З телеканалу Obozrevatel TV йде ведуча Анна Нитченко та 19 лютого пішла інформаційна продюсерка Марина Балабан. Цю інформацію вони підтвердили «Детектору медіа».

Пані Балабан розповіла, що від 28 лютого офіційно працює на каналі «Україна 24» на посаді випускової редакторки прямоефірних студій.

Марина Балабан (ліворуч) та Анна Нитченко (праворуч)

Президент групи каналів медіахолдингу «Обозреватель» Андрекс Селіванов сказав «Детектору медіа», що близько 10 працівників пішли протягом останніх чотирьох місяців. За даними іншого джерела «Детектора медіа», ці люди зільнилися протягом останніх двох місяців.

«Ми прибираємо одні проєкти, для виводу нових. Частина людей перейшли на інші канали, можливо, на вищі позиції. Ми не ініціюємо перехід людей. Це нормальний процес оновлення та обміну досвідом. Наявні вакансії незабаром займуть нові люди», – розповів пан Селіванов.

Він не уточнив, які нові працівники можуть прийти на канал, сказавши: «Поки все на стадії обговорення».

«Велика частина тих, що пішли, – "техперсонал". Хтось знайшов більш лояльні умови, хтось фінансово вигідніші, ніж у нас. Комусь не підійшов новий графік», – додав президент групи каналів медіахолдингу «Обозреватель».

Як повідомило джерело «Детектора медіа», на Obozrevatel TV уже не працює одна з випускових груп – близько семи працівників. У зв’язку з цим, за словами співрозмовника, на каналі скоротився час прямих ефірів.

Своєю чергою, Андрекс Селіванов сказав, що ефір не скоротився за рахунок розширення інших проєктів, а саме: «Студія Obozrevatel», «Бурчук Live», «Підсумки», «Альо гараж», Over Time, «Гостре питання», Oboz Talk, «Мова», The Guest, «Роздягніться – ви в ефірі», «Орестократія» та «Євроінтегратори».

Як писав ДМ, 25 лютого 2020 року Андрекс Селіванов повідомив, що звільнився з посади генерального продюсера Obozrevatel TV. Його замінила журналістка Христина Бондаренко. Натомість Андрекс Селіванов став президентом групи каналів медіахолдингу «Обозреватель». Він розповів, що медіахолдинг планує запустити низку каналів, а саме: музичний MuzOboz, про здорове харчування FoodOboz та спортивний SportOboz.

Крім того, 25 лютого ведуча проєкту «О, Крапівіна» на Obozrevatel TV Юлія Крапівіна повідомила, що завершує роботу на каналі. Ведуча розповівла, що готує два нових проєкти, зараз вона розробляє їх формати. Пані Крапівіна розглядає декілька пропозицій від українських телеканалів та медіаплатформ, які планують запускатися цієї весни.

Фото надане Андрексом Селівановим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY