detector.media
28.02.2020 11:53
Liga.net шукає журналістів та фрілансерів для нового проєкту
Liga.net шукає журналістів та фрілансерів для нового проєкту
Інтернет-видання Liga.net шукає редактора новин, журналіста та фрілансерів для нового проєкту Liga.Life.

Про це 27 лютого повідомила керівниця Liga.Life Ірина Андрейців на своїй сторінці в Facebook.

«Людина, котра розуміє, що просто рерайти – це погано, і намагається доз’ясувати, допитати, додзвонитись, відкрити документ і почитати, що там, а не просто передерти пресреліз.

Фахівець без хвороби "клікбейтів" і з відчуттям відповідальності перед читачами та критичним мисленням.

Людина, котра не вибере кількість понад якість. Але яка вміє оперативно працювати і хоче творити якісне медіа в команді», – розповіла про вимоги до редактора новин пані Андрейців.

Вимоги до кандидатів на посаду журналіста:

Резюме від кандидатів на посади редактора новин, журналіста та фрілансерів з прикладами текстів, бажаною зарплатнею та своїм баченням того, про що має писати проєкт необхідно надсилати на пошту irynaandreytsiv@gmail.com.

Крім того, Ірина Андрейців закликала кандидатів вказувати назву вакансії в темі листа – новинар, автор текстів чи фрілансер. Вона також просить описати, чому кандидата зацікавила вакансія й чому, він підходить на цю посаду.

«Я просила надсилати резюме з прикладами текстів та своїм баченням того, про що має писати проєкт. <…> Для роботи журналістом проєкту керівнику не потрібно знати, що ви пишете вірші чи отримати грамоту від якоїсь держадміністрації. Це нічого не говорить про ваш професійний досвід. А от навички фотографування, роботи в різних жанрах і тематиках. <…> Прохання пояснити, про що ви хочете писати – це про те, наскільки в нас сходиться бачення проєкту», – додала пані Андрейців.

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року головний редактор Liga.net Борис Давиденко повідомив, інтернет-видання планує запустити новий проєкт Liga.Life в травні. Проєкт очолює Ірина Андрейців. У Liga.Life писатимуть про здоров’я, їжу, освіту й самоосвіту, психологію й особистий розвиток, спорт і подорожі, також публікуватимуть різноманітні історії. У новому проєкті працюватимуть з різними форматами – новини, огляди, статті, портрети, репортажі й пояснювальні матеріали. Будуть і розважальні формати, зокрема – тести та добірки серіалів.

Фото: Радіо Трек

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY