detector.media
28.02.2020 11:28
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Кришталева мрія»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Кришталева мрія»
Прем'єра 4-серійного фільму «Кришталева мрія» виробництва «Київтелефільм» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 1 березня о 16:50.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, конфлікт, що стався на дискотеці в маленькому селищі між місцевим «мажором» Валькою і Надею, кардинально змінює життя простої провінційної студентки. Надя тікає у столицю до батька, якого не знала раніше. Зустрівши Надю, батько забезпечує їй життя, про яке можна було тільки мріяти. Але це тільки на перший погляд, адже столичне життя виявляється жорстоким.

Ролі в мінісеріалі виконали: Марина Митрофанова, Кирило Дицевич, Ксенія Лаврова-Глінка, Богдан Буйлук, Прохор Дубравін, Світлана Зельбет, Анастасія Куімова, Олександр Наумов, Руслана Писанка, Тамара Антропова й інші актори.

Режисер – Сергій Щербина. Оператор-постановник картини – Артем Козирєв. Виконавчий продюсер – Павло Карван. Продюсер – Валентин Опалєв.

Виробництвом 4-серійного фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Київтелефільм». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY