detector.media
27.02.2020 14:25
Українська журналістка працюватиме графічною редакторкою в The New York Times
Українська журналістка працюватиме графічною редакторкою в The New York Times
Українська журналістка Ярина Серкез з 16 березня 2020 року стане графічною редакторкою розділу Opinion в американському виданні The New York Times.

Про це 25 лютого редактор розділу Opinion Стюарт Томпсон написав у колонці для The New York Times.

Ярина Серкез працюватиме віддалено з Німеччини.

Ярина Серкез працювала візуальною журналісткою The Wall Street Journal, до якого її запросили в червні 2017 року. За декілька років до цього вона створювала інфографіку та візуалізації для українських мас-медіа: «Тексти», «День», «Українська правда». Потім було навчання в Університеті Міссурі (США), стажування у The New York Times. А вже за рік вона потрапила до The Wall Street Journal.

Нагадаємо, наприкінці березня 2019 року на конференції з інфографіки «Малофєй» (Іспанія) українську журналістку Ярину Серкез було відзначено бронзовою медаллю. Перемогу здобув матеріал «Мистецтво мілісекунди», в якому йдеться про те, як змінювалися результати переможців зимових Олімпійських ігор, починаючи з 1920 року і дотепер.

У інтера'ю «Детектору медіа» Ярина Серкез розповіла про специфіку роботи візуального журналіста та про секрети підготовки текстів у популярному всесвітньому виданні. 

Фото: The New York Times

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY