detector.media
27.02.2020 12:45
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Три сестри»
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Три сестри»
Прем’єра 8-серійної детективної мелодрами «Три сестри» виробництва компанії «Українська Продакшн Студія» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 2 березня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, головна героїня втратила свого сина і шукає винних. Під час святкової вечері в особняку Кравченків відбулася страшна трагедія – спалахнула пожежа, в якій загинула дитина. Офіційне слідство зупинилося на версії нещасного випадку. Цей висновок влаштував усіх членів родини, окрім Марії – матері маленького Льоні. Жінка впевнена, що зловмисник, який погрожував їхній сім'ї, спеціально підпалив будинок. Та чим далі вона занурюється в розслідування, тим більше переконується, що в пожежі могли бути зацікавлені не тільки зовнішні вороги, але й її родичі.

Ролі в серіалі виконали: Артем Григор’єв, Катерина Астахова, Ірина Новак, Наталія Старинкевич, Ігор Рубашкін, Борислав Борисенко, Віталій Кудрявцев, Юрій Гребельник, Олена Стефанська, Алла Масленникова й інші.

Режисер-постановник – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Максим Гуцу. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Заря, Ірина Чемерис.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Українська Продакшн Студія». Зйомки проходили у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY