detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
27.02.2020 10:36
«1+1» запускає тревел-шоу з Антоном Птушкіним
«1+1» запускає тревел-шоу з Антоном Птушкіним
Загалом на телеканалі «1+1» покажуть сім випусків проєкту, кожен буде присвячений одній країні. Про це пресслужба «1+1» повідомила «Детектору медіа».

Телеканал «1+1» навесні покаже в ефірі нове тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним». Ведучий і автор передачі – тревел-документаліст Антон Птушкін. Дату прем’єри проєкту поки не розголошують.

Пан Птушкін протягом останніх двох років для власного YouTube-каналу зняв понад десять відео про свої подорожі різними країнами і континентами. Зокрема, про Австралію, Ісландію, Канаду та Фарери. «Сім найпопулярніших з них і стануть "великими випусками"», – йдеться в повідомленні.

«Особливість проєкту полягає у тому, що всі випуски створені одним мандрівником, який самостійно подорожує світом.  Як жартує сам Антон Птушкін, його знімальна команда – це два дрони, три камери і один автомобіль», – зазначається в повідомленні.

Випуску триватимуть у середньому 45 хвилин. У них можна буде дізнатися про країну загалом – її життя, закони, людей, побачити найцікавіші місця з точки зору туризму.

Нагадаємо, новий сезон «Світу навиворіт» буде присвячено Китаю. Перший епізод вийде в ефірі телеканалу «1+1» 29 січня о 22:45.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY