detector.media
26.02.2020 17:17
«Чілдрен Кінофест 2020» обрав послом соліста гурту «Бумбокс»
«Чілдрен Кінофест 2020» обрав послом соліста гурту «Бумбокс»
Послом VII Фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» став Андрій Хливнюк.

Про це повідомляє пресслужба фетсивалю. 

Щороку «Чілдрен Кінофест» обирає посла, який популяризує ідеї сімейного дозвілля і культурного розвитку дітей та підлітків в Україні. Послами фестивалю у різні роки були співаки Фагот, Джамала, Дмитро Шуров, актор і кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв, письменниця Катерина Бабкіна та правозахисниця і письменниця Лариса Денисенко.

Цьогоріч послом обрано музиканта, продюсера, автора пісень і фронтмена гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка. 

«Скільки я себе пам'ятаю, любив кіно і мультики. Любив їх малим у кінотеатрах і терпів, коли закінчаться новини по тв. Вважаю себе кіноманом і, водночас, зовсім не знаюсь на кіно. Єдине, що я знаю напевне – стрічки й книжки з мого дитинства зробили мене тим, хто я є. Мої вчинки, продиктовані вчинками героїв дитячих фільмів, мої, часом утопічні, мрїї, схожі на їх мрїї. За роки вже дорослого життя на самоті та гастролей, сформувався мій смак до певних жанрів, і я не уявляю ким би був без них, чи написав би бодай щось. Саме тому я маю за честь підтримати цю чудову ініціативу! Не зупиняйтесь ніколи: «маленькі ми» чекають на це чудо, і відчайдушно хочуть натхнення, сміху, сліз і просто кольорового щастя під назвою – кіно», – прокоментував своє призначення послом музикант.

VІІ Чілдрен Кінофест пройде в Україні з 29 травня по 7 червня 2020 року, та охопить понад 20 міст.

У жовтні в рамках фестивалю було оголошено Четвертий конкурс дитячих короткометражних фільмів, участь у якому можуть брати діти віком від 7 до 14 років. Десять найкращих фільмів будуть показані в містах-учасниках фестивалю 6 червня. Дедлайн подачі конкурсної роботи – 26 квітня 2020 року включно.

Фото: Соня Плакидюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY