detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
26.02.2020 12:38
Бородянський назвав п’ять кроків із підтримки кримськотатарської культури в Україні
Бородянський назвав п’ять кроків із підтримки кримськотатарської культури в Україні
Цього року Міністерство культури, молоді та спорту запровадить нові програми та проєкти з підтримки культури кримськотатарського народу.

Про це заявив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський 26 лютого на форумі Age of Crimea 2020, присвяченому шостій річниці анексії Криму.

За його словами, в 2014 році Україна позбулася помилкових суджень щодо кримськотатарського народу, який сьогодні залишається однією із найбільш дискримінованих та переслідуваних окупантами груп, тож не можна забувати про його проблеми.

Володимир Бородянський озвучив основні кроки з підтримки кримськотатарської культури в Україні, над якими працює Міністерство культури, молоді та спорту. Уже цього року буде запроваджено: 

Пан Бородянський у своїй промові також нагадав про те, що Міністерство культури, молоді та спорту працює над законом про дезінформацію.  

«Ми намагаємося винайти рецепт інформаційних ліків, але, на жаль, їх не існує. Звідски – потреба пошуку ефективного інстурменту боротьби з дезінфомрацією і одночасне побоювання створити інформаційну машину», – сказав він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY