detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
25.02.2020 17:59
Новий проєкт Liga.Life планують запустити в травні
Новий проєкт Liga.Life планують запустити в травні
Інтернет-видання Liga.net планує запустити новий проєкт Liga.Life в травні. Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор Liga.net Борис Давиденко.

Проєкт очолює Ірина Андрейців, до її команди згодом приєднаються двоє журналістів. «Також працюватимемо з авторами на фрілансі. Вакансії оголосимо незабаром», – уточнив Борис Давиденко.

У Liga.Life писатимуть про здоров’я, їжу, освіту й самоосвіту, психологію й особистий розвиток, спорт і подорожі, також публікуватимуть різноманітні історії. У новому проєкті працюватимуть з різними форматами – новини, огляди, статті, портрети, репортажі й пояснювальні матеріали. Будуть і розважальні формати, зокрема – тести та добірки серіалів.

«Створюємо його (новий проєкт, – ДМ), аби допомагати українській родині розвиватися і покращувати своє життя», – розповів пан Давиденко.

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року головний редактор Liga.net Борис Давиденко повідомив, що Ірина Андрейців та Федір Орищук приєдналися до команди Liga.net. Крім того, за його словами, Liga.net запустить новий напрямок – Liga.Life, який очолить Ірина Андрейців.

На фото: Борис Давиденко та Ірина Андрейців

Фото: Борис Давиденко / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY