detector.media
23.02.2020 10:00
Смерть колишнього керівника «Інтера» Старицького розслідуватимуть як умисне вбивство
Смерть колишнього керівника «Інтера» Старицького розслідуватимуть як умисне вбивство
Поліція перекваліфікувала провадження щодо загибелі Сергія Старицького із самогубства на умисне вбивство.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці зазначили, що отримали інформацію, яка дає підстави припускати, що загиблий міг стати жертвою убивства. Кримінальне провадження надалі розслідуватиметься за тією ж ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» КК України, проте вже без примітки «Самогубство».

Для встановлення всіх обставин події проводяться першочергові слідчі дії, зокрема призначено ряд експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну.

Брат Сергія Старицького Юрій Воловик написав у Facebook 22 лютого, що не вірить у версію самогубства.

«Я знаю свого брата все життя. [...] Сергій дуже любив життя і ніколи б не пішов на такий гріх!» - йдеться в дописі.

Версію про умисне вбивство підтримав також друг Старицького, колишній власник телеканалу Tonis Володимир Костерін.

«Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Тому що це неправда. Інформація надходить від експертів іншого роду, стріляли з 3-5 метрів. Знав Сергія десятки років, його цілеспрямованість, характер і активність завжди позитивно заряджали оточуючих. У нього було багато планів з розвитку бізнесу і нових проєктів», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, ввечері 21 лютого у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари було знайдено тіло колишнього голови правління каналу «Інтер» Сергія Старицького із вогнепальним пораненням голови. Основною версією його загибелі на той момент вважали самогубство.

Поліція встановила, що на момент смерті у будинку перебувало троє осіб: колишній міністр із дуржиною та їхній гість. Усі троє начебто вживали алкогольні напої. Зі слів жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову із пістолета господаря.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY