detector.media
22.02.2020 12:45
Колишній голова правління «Інтера» Старицький знайдений застреленим (ОНОВЛЕНО)
Колишній голова правління «Інтера» Старицький знайдений застреленим (ОНОВЛЕНО)
Тіло Сергія Старицького виявили в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари.

Про те, що це саме Старицький, першим написало видання ZN.ua з посиланням на власні джерела. Пізніше смерть підприємця підтвердив його рекламний холдинг Atlantic group в Facebook.

«Від імені групи компаній AGAMA Communications, "Перехід Аутдор" та всього холдингу Atlantic Group висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Сергія Геннадійовича, а також всім, кому пощастило співпрацювати з цією щирою неординарною людиною», - йдеться в повідомленні.

Основною версією загибелі правоохоронці вважають самогубство.

Інцидент стався 21 лютого о 21:50 у будинку ексміністра в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. Сергій Старицький був застрелений із пістолета Jericho 941, зареєстрованого на Леоніда Кожару.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою позначкою «Самогубство». Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Сергій Старицький - колишній керівник каналу «Інтер», ексгендиректор телекомпанії «Тоніс», один із власників рекламного холдингу Atlantic group.

Також, за даними з відкритих джерел, Сергій Старицький – засновник ТОВ «Спорт Медіа Проект» і ТОВ «C. I. U.». Діяльність обох компаній припинена.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY