detector.media
21.02.2020 18:07
Pitch ua 2 оголосив переможців першого туру (ПЕРЕЛІК)
Pitch ua 2 оголосив переможців першого туру (ПЕРЕЛІК)
Журі відібрало 33 проєкти із заявлених 184.

Про це повідомляє пресслужба проєкту. 

Прийом заявок на другий конкурс соціально вагомого контенту про Україну Pich ua 2, організований компанією Media Resources Management (MRM) та проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), тривав до 5 лютого включно.

До участі в конкурсі допускалися відеопроєкти для телебачення, веб-платформ та кінотеатрів будь-яких жанрів та видів — серіали, документальні проєкти, телешоу, анімація, фільми, соціальна реклама, веб-серіали, крос-платформенні проєкти тощо. 

Як писав «Детектор медіа», основними темами другого пітчингу стали гуманізація конфлікту, комунікація з окупованими територіями та активація молоді.

До оргкомітету надійшли 184 заявки. За словами експертки з розвитку медаіпроєктів UCBI II Віри Костенко-Кузнєцової, 90 із поданих проєктів присвячені темі «Активація молоді», 37 – «Гуманізації конфлікту», 10 – «Комунікації з окупованими територіями».  

Перелік проєктів, що пройшли до другого етапу конкурсу:

Усі вони пройдуть докторинг-майстерні, мета яких — дати учасникам чітке розуміння того, яких коректив потребують їхні проєкти, аби влучніше відповідати концепції конкурсу. Задля цього представники UCBI II/USAID і запрошені експерти проведуть спеціальний публічний воркшоп 2 березня 2020 року. 

Після відкритої докторинг-майстерні з 3 по 5 березня також відбудуться індивідуальні консультації учасників другого етапу конкурсу з запрошеними експертами. 

27 квітня 2020 буде оголошено фіналістів конкурсу; 12 травня 2020 відбудеться фінальний пітчинг; а 22 травня 2020 буде оголошено переможців конкурсу.

Нагадаємо, перший пітчинг  відеоконтенту про Україну було оголошено в березні минулого року. Детальніше читайте тут. За результатами переможцями стали сім проєктів: 

1. «Борщ. Секретний інгредієнт», веб-серіал / 2 серійний документальний фільм, FILM.UA Television;
2. «Вдома краще», тревел-шоу, Teen Spirit Media;
3. «Громада», ситуаційна комедія, мок'юментарі, КУНИЦЯ продакшн;
4. «Золотий батон», серіал, соціальна комедія, 435FILMS;
5. «І будуть люди», серіал, історична драма, FILM.UA Production;
6. «Кафе «Київ», веб-серіал, комедія, сітком, Кримська Медіа Платформа;
7. «Стартапери», сітком, AMfilm.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY