detector.media
21.02.2020 11:27
ICTV оголосив дату прем’єри нового сезону «Дизель шоу»
ICTV оголосив дату прем’єри нового сезону «Дизель шоу»
Прем’єра нового сезону «Дизель шоу» відбудеться 6 березня на телеканалі ICTV. У зв’язку з цим ICTV запустив промо-кампанію.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«2020-й – рік великих і важливих спортивних подій: Олімпійські ігри, Чемпіонат Європи з футболу, Кубок світу з біатлону. Спорт буде центральною темою розмов у всьому світі. У свою чергу, телеканал ICTV завершив друге півріччя 2019 року абсолютним лідером серед національних мовників. Так само, як і "Дизель Шоу" щоп'ятниці встановлювали все нові і нові рекорди перегляду. Коли мова йде про лідерство і боротьбу, завжди виникає асоціація зі спортом. Надихаючись цими перемогами, креативна команда каналу створила новий ролик. Промо-кампанія проходить під слоганом "Чемпіони в гуморі". Основна ідея – успіху може досягти кожен, головне – визначити своє покликання», – йдеться в повідомленні.

Розробкою концепції ефірного промо займалася креативна команда телеканалу ICTV під керівництвом промо-директора Леоніда Веселкова.

«Розробляючи ідею ролика, ми вирішили, що актори "Дизель Шоу" можуть виступити в ролі спортсменів, але так як їхня головна здібність – гумор, ми зробили з них сильну національну збірну України з гумору. <…> Ми об'єднуємо спорт і гумор, щоб разом вболівати за наших спортсменів і сміятися над жартами "Дизелів"», – розповів він.

Зйомки ролика проходили на території легкоатлетичного манежу в Києві протягом 18 годин. Спортивні змагання, які опановують актори в ролику, ретельно підбиралися командами ICTV та «Дизель Студіо». У ролику Євген Гашенко перевтілився в каратиста, Вікторія Булітко органічно вписалася у роль гімнастки, Дмитро Танкович випробував сили в тенісі, а Яна Глущенко стала легкоатлеткою. Євген Сморигін спробував себе в ролі фехтувальника, Олександр Бережок – плавця, а Єгор Крутоголов запаморочив усім голову своєю незвичайною технікою штангіста.

Нагадаємо, 21 грудня 2019 року стало відомо, що медіагрупа StarLightMedia і продакшн «Дизель студіо» створили продюсерський центр «Супер Дизель». Продюсерський центр вироблятиме розважальний контент для всіх каналів групи. 

«Дизель студіо» виробляє для каналу ICTV розважальне «Дизель шоу», а також низку комедійних серіалів і ситкомів.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY