detector.media
20.02.2020 17:26
Одна зі студій нового каналу для окупованих територій буде на базі «112 Україна» – ексжурналістка UATV
Одна зі студій нового каналу для окупованих територій буде на базі «112 Україна» – ексжурналістка UATV
Світлана Леонтьєва, яка працювала на «Інтері», стане ведучою на новому державному каналі.

Одна зі студій нового державного телеканалу для тимчасово окупованих територій, який створюється замість телеканалу іномовлення UATV, буде на базі телеканалу «112 Україна». Про це колишня журналістка UATV Анастасія Федченко написала 20 лютого в колонці для «Новинарні».

Крім того, вона розповіла, що на телеканал приходили Олексій Дівєєв-Церковний та Максим Неліпа.

Як писав ДМ, 19 лютого колишня журналістка UATV Анастасія Федченко повідомила, що консультації із журналістами нового телеканалу для тимчасово окупованих територій проводять ведучі політичного ток-шоу «Пульс» (телеканал «112 Україна») Володимир Полуєв і Анна Степанець.

За словами міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, до 19 лютого він не знав про присутність ведучих «112 Україна» на новому каналі для тимчасово окупованих територій. Або знав, але це його не стурбувало.

Нагадаємо, 12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською та російською мовами та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини. Пізніше міністр Володимир Бородянський повідомив, що новий канал розпочне мовлення 1 березня 2020 року.

Обов’язки директора нового каналу виконувала Юлія Островська. 3 січня керівником інформаційного мовлення нового каналу призначили Олену Трибушну, колишню головну редакторку 24-го каналу.

22 січня 2020 року Олена Трибушна відмовилася від керівництва інформаційним мовленням державного телеканалу для тимчасово окупованих територій. Причиною виходу з проєкту мовлення на окуповані території вона назвала різне бачення процесу реалізації проєкту з його іншими новими керівниками.

Фото: liga.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY