detector.media
20.02.2020 17:08
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника нового каналу для окупованих територій
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника  нового каналу для окупованих територій
Міністерство культури, молоді та спорту оголосило конкурс на посаду генерального директора державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України». Заявки прийматимуть до 17:30, 4 березня.

Про це 20 лютого повідомляється на сайті відомства.

Основні напрями діяльності:

Місце приймання заяв на участь у конкурсному відборі та номер телефону для довідок: 01001, м. Київ, вул. Франка, 19, поверх 1, кім 112, Прибиток Дар'я, тел. 044-234-39-93 pribytok@mip.gov.ua

Строк приймання заяв на участь у конкурсному відборі: 14 календарних днів з дня оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства культури, молоді та спорту України (до 17:30, 4 березня 2020 року).

Дата проведення конкурсного відбору: 12 березня 2020 року

Вимоги можна переглянути за посиланням.

Перелік документів, що подається претендентом особисто або надсилається електронною поштою:

«У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом лише електронною поштою учасник конкурсного відбору під час заслуховування конкурсних пропозицій додатково подає підписану заяву. Відповідальність за недостовірність документів несе претендент», – йдеться в повідомленні.

Конкурсна пропозиція щодо бачення претендентом проєкту стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу, яка має бути представлена у вигляді презентації, виконаної в програмі Microsoft Power Point обсягом 10 слайдів та передбачає:

Інформація, що стосується умов праці, відомості про матеріально-технічну базу Підприємства, фінансову звітність за попередній бюджетний період Підприємства, додається.

Як писав ДМ, 19 лютого міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський повідомив, що підписав розпорядження про оголошення конкурсу на посаду керівника державного телеканалу для тимчасово окупованих територій, який створюється замість телеканалу іномовлення UATV.

Нагадаємо, 12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською та російською мовами та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини. Пізніше міністр Володимир Бородянський повідомив, що новий канал розпочне мовлення 1 березня 2020 року.

Обов’язки директора нового каналу виконувала Юлія Островська. 3 січня керівником інформаційного мовлення нового каналу призначили Олену Трибушну, колишню головну редакторку 24-го каналу.

22 січня 2020 року Олена Трибушна відмовилася від керівництва інформаційним мовленням державного телеканалу для тимчасово окупованих територій. Причиною виходу з проєкту мовлення на окуповані території вона назвала різне бачення процесу реалізації проєкту з його іншими новими керівниками.

Згодом вона розповіла, що на канал для тимчасово окупованих територій прийшли люди з каналу «112 Україна».

19 лютого колишня журналістка UATV Анастасія Федченко повідомила, що консультації із журналістами нового телеканалу для тимчасово окупованих територій проводять ведучі політичного ток-шоу «Пульс» (телеканал «112 Україна») Володимир Полуєв і Анна Степанець.

За словами міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, до 19 лютого він не знав про присутність ведучих «112 Україна» на новому каналі для тимчасово окупованих територій. Або знав, але це його не стурбувало.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY