detector.media
19.02.2020 13:08
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Пробудження кохання»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Пробудження кохання»
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Пробудження кохання» виробництва Vileton Films на замовлення каналу «Україна» відбудеться 23 лютого о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, студенти Олена та Коля були пристрасно закохані одне в одного, але серйозна хвороба дівчини, переїзд її сім'ї в інше місто і підступи суперниці зруйнували юнацьку любов.

Через 10 років у кожного з них своє життя і своя сім'я – Олена вийшла заміж за нейрохірурга Савелія, а Микола одружився з Мариною. Однак несподівано Савелію пропонують завидну посаду в рідному містечку Олени. Колишні закохані знову зустрічаються і розуміють, що почуття до кінця так і не згасли. Але пробудження їхнього кохання робить нещасними всіх чотирьох у цьому любовному квадраті.

Ролі в серіалі виконали: Тетяна Чердинцева, Едуард Трухменьов, Слава Красовська, Олексій Мітін, Інна Капінос, Микола Боклан, Катерина Гулякова, Наталія Корецька, Євген Єфремов, Костянтин Корецький.

Режисер-постановник – Олексій Гусєв. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходили в Києві та Київській області, а деякі сцени знімали в районі Коростишева.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY