detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
19.02.2020 11:06
У студії NewsOne бажання України повернути Крим називають істерією, — моніторинг
У студії NewsOne бажання України повернути Крим називають істерією, — моніторинг
Савік Шустер піарить Ляшка, ICTV — чергових урядовців, а канали Медведчука пропагують «дружбу з Росією».

У студії «Українського формату» на каналі NewsOne політики відкрито пропагували «відновлення дружби» з Росією та відмову від Криму, а ведучий Василь Голованов закликав купувати російський газ. Про це йдеться в огляді політичних токшоу за 10-14 лютого.

Окрім проросійської риторики в програмі лунали ксенофобні реплики, зокрема з уст народного депутата від «Опозиційної платформи — За життя» Іллі Киви.

Неконструктивною суперечкою закінчилась спроба програми «Право на владу» на «1+1» обговорити медичну реформу в експертному колі. «Солістом» випуску «Свободи слова Савіка Шустера» на каналі «Україна» став Олег Ляшко, який перетягав на себе всю увагу присутніх, заглушивши навіть прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Натомість на «Свободі слова» на каналі ICTV генеральному прокурору Руслану Рябошапці та урядовцям — міністру оборони Андрію Загороднюку та заступнику міністра цифрової трансформації Олексію Вискубу — говорити не заважали, як і не вимагали чітких відповідей на запитання.

У програмі «Ехо України» на Прямому каналі критикували Володимира Зеленського за заміну Андрія Богдана на Андрія Єрмака та розбирали знахідки «Схем» щодо зустрічей президента в Омані. Ведучий та учасники програми самоіронічно (але не завжди) хвалили Петра Порошенка, зокрема Матвій Ганапольський анонсував перехід Прямого в нову релігію — «порошенкослав’я». Більше читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Фото: NewsOne 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY