detector.media
18.02.2020 20:10
Презентацію Національної платформи примирення і єдності перенесено через загострення на Сході
Презентацію Національної платформи примирення і єдності перенесено через загострення на Сході
Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо повідомив, що презентація, яка мала відбутися 19 лютого, перенесена на невизначений термін.

Про це він написав у Facebook.

«Цинічна провокація, аби зірвати мирні ініціативи. Немає інших слів для того, щоб описати те, що сталося сьогодні в районі Золотого. Це було нелегко - ми сумнівалися і зважували "за і проти", але в підсумку, вирішили перенести презентацію Національної платформи примирення і єдності. Ще раз: чи не скасувати, а перенести», - йдеться в повідомленні.

Сергій Сивохо додав, що дату проведення презентації повідомлять пізніше.

Нагадаємо, 15 лютого було анонсовано, що презентація Національної платформи примирення і єдності відбудеться 19 лютого.

Член команди Сивохо Іван Толкачов розповів, що платформа має «об'єднати під своїм крилом і громадські ініціативи, і державні програми».

Того ж дня президент Володимир Зеленський анонсував створення громадської діалогової платформи «Мир Донбасу».

Як відомо, 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил та спробували прорвати лінію розмежування поблизу чотирьох населених пунктів у Луганській області. У штабі ООС повідомили про одного загиблого військового та чотирьох поранених.

Штаб ООС просить ЗМІ користуватися лише перевіреною та офіційною інформацією, яка надходить від Командування операції Об’єднаних сил, оскільки з’явилось багато неповністю достовірних повідомлень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY