detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
17.02.2020 15:05
Власником Oll.tv знову стала «Медіа Група Україна»
Власником Oll.tv знову стала «Медіа Група Україна»
Власником ТОВ «Діджітал скрінз» (сервіс IPTV та ОТТ-телебачення Oll.tv) замість ПрАТ «Фарлеп-інвест» стало ТОВ «Медіа Група Україна».

Відповідні зміни в структурі власності провайдера відбулися 20 жовтня 2019 року, а 13 лютого їх зафіксувала в ліцензії ТОВ «Діджітал скрінз» Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, у липні 2018 року власником ТОВ «Діджитал скрінз» замість ТОВ «Медіа Група Україна» стало ПрАТ «Фарлеп-Інвест» (телекомунікаційна компанія Vega Ріната Ахметова). На той момент на ТОВ «Діджітал скрінз» були записані ліцензії сервісу IPTV та ОТТ-телебачення Oll.tv та супутникової платформи Xtra TV.

На початку 2019 року холдинг Ріната Ахметова System Capital Management повідомив, що передав цифрову платформу Oll.tv (сервіси IPTV та ОТТ-телебачення) від «Медіа Групи Україна» в управління своїй телекомунікаційній компанії Vega (ПрАТ «Фарлеп-Інвест») задля побудови конвергентного оператора зв’язку.

У березні 2019 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» виділив для супутникової платформи Xtra TV нову юридичну особу ТОВ «Екстра-ТВ», на яку отримав ліцензію провайдера програмної послуги за технологією DTH.

Восени 2019 року директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов повідомив, що «Медіа Група Україна» повертає в своє управління Oll.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY