detector.media
15.02.2020 16:11
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини
Юлія Зорій та Олексій Резніков уже планують весілля, але дату не називають.

У День святого Валентина ведуча програми «Ранок у Великому місті» на каналі ICTV Юлія Зорій та юрист, представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Олексій Резніков оголосили про свої заручини.

Пара разом уже майже три роки, але дотепер не з’являлася разом на публіці і не ділилася спільними фото в соціальних мережах, повідомляє пресслужба каналу ICTV.

Олексій Резніков виклав 14 лютого у Facebook спільні фото з Юлією Зорій. «День закоханих. Сердечні листівки домінують сьогодні у всіх стрічках. Колись я зробив пост, у момент звільнення з публічної служби, про те, що маю в планах довчитися та дозакохатися. Плани завжди реалізуються, якщо свідомо відправляєш запит у Всесвітній простір. Вона сказала “Так”! Юля Зорій, час зізнатися світові!», – написав він.

«Ми не афішували наші стосунки, але не дуже і ховалися. Просто хотіли зберегти те, що у нас зароджувалося, – розповіла пресслужбі ICTV Юлія Зорій. – А восени Олексій зробив мені пропозицію. Це був неймовірний сюрприз. Про який я навіть не здогадувалась. Він ретельно продумав подорож до Стамбула, де я раніше не була. Домовившись з парою наших друзів, які мовчали до останнього, як партизани, запропонував руку і серце. Це сталося на Босфорі, під час прогулянки на яхті. Сказати, що я була здивована, це нічого не сказати, я просто не очікувала і не могла зрозуміти, що відбувається, чому всі знімають нас на телефони, чому люди аплодують з берега і чому на плакаті зізнання».

За даними пресслужби ICTV, пара вже планує весілля, але дату поки не називають. На День святого Валентина закохані вирушили в подорож до Швейцарії.

Цікаво, що дочка Олексія Резнікова від першого шлюбу з телепродюсеркою Аллою ЛиповецькоюАнастасія Штейнгаузочолює телеканал ICTV, на якому ведучою працює її майбутня мачуха.

Олексій Резніков – майбутній міністр у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, коли Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України буде розділено на два.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY