detector.media
14.02.2020 14:44
21 лютого – у Харкові дискусія щодо регулювання інтернету в Україні
У Харкові 21 лютого о 13:00 відбудеться дискусія щодо регулювання інтернету в Україні через призму дослідження двох резонансних законодавчих ініціатив – «Про медіа» та «Про дезінформацію».

Під час дискусії експерти ГО «Інтерньюз-Україна» представлять методологію Індексу регулювання

Учасники дискусії:

Під час презентації учасники обговорять виклики для розвитку вільного інтернету в Україні, висновки першого оцінювання за методологією Індексу та ймовірність схвалення двох законопроектів в Парламенті.

«Онлайн-простір треба регулювати чи залишити вільним від державних впливів? Боротися з дезінформацією через регуляції чи журналісти самостійно повинні знайти способи протидії пропаганді? Чи має право користувач поширювати будь-який контент в інтернеті? Всі ці питання стають актуальними з новими ініціативами Верховної Ради України. Щоб визначити їх вплив, команда ГО “Інтерньюз-Україна” розробила Індекс регулювання онлайн-простору як інструмент дослідження законодавства на тему інтернету. Першими двома документами, які експерти оцінювали за методологією Індексу, стали проєкт закону “Про медіа” та "Про протидію дезінформації", розроблений Міністерством культури молоді та спорту України», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація на подію доступна за посиланням.

Де: Харківський прес-клуб, м. Харків, вул. Гоголя, 9Б.

Трансляцію заходу можна буде переглянути наживо на Facebook-сторінках Харківського прес-клубу та проєкту Інтернет свобода. Початок трансляції – орієнтовно о 13:00.

Контактна особа: Катерина Куницька, kkunytska@internews.ua

Проєкт «Індекс регулювання Інтернету як інструмент адвокації для України» є компонентом «Медійної програми в Україні спрямованої на розвиток медійного сектору, зміцнення медійних інституцій, а також поліпшення практики цифрової безпеки серед журналістів та медійних організацій», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію «Інтерньюз».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY