detector.media
14.02.2020 14:30
«1+1» оголосив дату прем’єри нового реаліті «Щоденник медіума»
«1+1» оголосив дату прем’єри нового реаліті «Щоденник медіума»
На телеканалі «1+1» 17 лютого о 17:00 відбудеться прем’єра реаліті-шоу «Щоденник медіума», у якому «людина з особливим даром» допомагатиме учасникам знайти відповіді на запитання теперішнього та минулого.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт виходитиме з понеділка по п’ятницю о 17:00.

«Героями програми стануть як пересічні українці, так і відомі особистості. Усі вони після втрати близьких людей звертаються за порадою до медіума Анастасії, яка виступає "посередником" між світом живих та мертвих. Хтось хоче попросити пробачення у рідних, які залишили цей світ, або дізнатися, за яких обставин обірвалося їхнє життя насправді; хтось просить допомоги у медіума, аби зв’язатися з померлими рідними й сказати те, що не встигли за життя; хтось просто довго тримав у собі образу та готовий нарешті її відпустити. У кожного учасника своя, особлива і особиста, історія», – йдеться в описі.

Виробництвом проєкту на замовлення каналу займалася студія «Пілот».

Нагадаємо, телеканал «1+1» 29 жовтня оголосив кастинг на новий проєкт «Щоденник медіума».

У грудні 2019 року телеканал «1+1» повідомив, що знімає нове реаліті «Щоденник медіума», виробництвом на замовлення каналу займається студія «Пілот».

Як писав «Детектор медіа», працівники СТБ ще в липні розповідали, що «1+1» готує програму за участю екстрасенсів та медіумів, й збирає на зйомки колишніх учасників шоу «Битва екстрасенсів».

19 жовтня на «1+1» вийшли «Українські сенсації» з темою «Справжня битва екстрасенсів», де журналісти телеканалу описували продукт СТБ наступними словами: «Бояться, немов діти, темної кімнати, проклять, зурочень та страшних хвороб навіть найвпливовіші українці. <…> Покинувши дорогі салони автомобілів, вони сидять у незручних кріслах ворожок, магів та іменитих екстрасенсів. <…> Свічками, картами, магічними кулями вони взивають до потойбіччя, навіть щоби прийняти важливі рішення по бізнесу чи дізнатися курс долара. <…> А магія телебачення дала їм надздібності, хоча в реальності вони звичайні люди. <…> За 11 років в ефірі це магічне телешоу має армію екстрасенсів, магів та цілителів, шарлатанів і в Росії, і в Америці, і в Ізраїлі».

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY