detector.media
13.02.2020 17:09
Держспецзв’язку проситиме додати Концерн РРТ до переліку підприємств, що не підлягають приватизації
Держспецзв’язку проситиме додати Концерн РРТ до переліку підприємств, що не підлягають приватизації
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації здивована відсутністю Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення в переліку заборонених до приватизації підприємств.

Про це голова Держспецзв’язку Валентин Петров повідомив «НВ Бізнес».

«Цей законопроект (№ 2831 «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації». – ДМ) з нами не узгоджували. Він чомусь пройшов повз нас. Ми будемо просити, щоб Концерн РРТ внесли в цей перелік. Це стратегічний об'єкт, він не підлягає приватизації. Але, щоб підстрахуватися, потрібно „загнати“ його в закон», – сказав пан Петров.

При цьому, за його словами, Держспецзв’язку допомогла Нацкомісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації, включити до переліку заборонених до приватизації підприємств ДП «УДЦР».

Розробники законопроекту, Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, повідомили «НВ Бізнес», що Концерн РРТ не входить до переліку підприємств, заборонених до приватизації, оскільки вже належить до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Нагадаємо, Концерн РРТ, кілька видавництв і кіностудій не потрапили до переліку підприємств, які уряд пропонує не приватизовувати. Водночас до цього переліку потрапили УДЦР, НСТУ, кіностудія Довженка, Центр Довженка і видавництво «Веселка». Про це йдеться в законопроєкті № 2831 «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», який на початку лютого Кабінет Міністрів України подав до парламенту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY