detector.media
13.02.2020 13:00
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Сліди, що зникають»
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Сліди, що зникають»
Прем’єра 16-серійної детективної мелодрами з елементами екшену «Сліди, що зникають» виробництва продакшну Ivory films на замовлення каналу «Україна» відбудеться 17 лютого о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, дочку Кирила і Тетяни викрадають. Коли Кирило приїжджає на зустріч із викрадачем, на його очах машина, в якій знаходиться дитина, вибухає. Чоловік впадає у затяжну депресію, але так і не вірить, що дочка загинула, адже її тіло не знайшли. У цей час у місті продовжують зникати дорослі та діти, тож Кирилу як досвідченому і професійному оперативнику допомагають повернутися на роботу в поліцію, де він має працювати пліч-о-пліч з кращим профайлером – колишньою дружиною Тетяною.

Ролі в серіалі виконали: Михайло Хімічов, Марк Дробот, Ксенія МішинаКатерина Рябова, Кирило Рубцов, Павло Тупіков, Олеся Власова та інші.

Режисер – Сергій Толкушкін. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Олег Рогожа, Іларіон Павлюк, Володимир Рибась і Армен Тер-Аванесов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Ivory films. Зйомки проходили у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY