detector.media
12.02.2020 17:35
Наталя Гуменюк видасть збірку репортажів з окупованого Криму
Наталя Гуменюк видасть збірку репортажів з окупованого Криму
Колишня голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк видасть збірку репортажів «Загублений острів. Книга репортажів з окупованого Криму», яка стала результатом поїздок на півострів упродовж 2014–2019 років. Книга вийде друком у «Видавництві Старого Лева» наприкінці лютого.

Про це 12 лютого повідомляє пресслужба «Видавництва Старого Лева».

«У книжці – історії і трагедії людей, життя яких кардинально змінилося після 2014 року, бо відтоді хтось із кримчан живе в окупації, а хтось – просто в іншій країні. Підприємці та пенсіонери, кримські татари, студенти й громадські активісти, правозахисники та військові, люди з різними політичними та ідеологічними поглядами відверто розповідають свої історії: одні діляться тихим, глухим болем, інші – просто втомилися мовчати й боятися», – йдеться в повідомленні.

Книга буде представлена у кількох форматах: паперова українською мовою та електронна – українською та російською.

«На її сторінках – калейдоскоп подій та кримських пейзажів: Бахчисарай, Севастополь, Сімферополь, Ялта під час псевдореферендуму, роковин депортації чи розстрілів у школі в Керчі. Для читача ця книжка є  голосом анексованого Криму, в якому окремі розповіді разом творять єдину спільну історію, яка ще не завершилася», – йдеться в повідомленні.  

Нагадаємо, воєнний кореспондент The Associated Press Мстислава Чернова 24 січня 2020 року презентував дебютний психологічний роман «Часи сновидінь» про війну на Донбасі.

Фото: Видавництво Старого Лева

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY