detector.media
11.02.2020 16:35
1+1 media отримала міжнародний сертифікат з інформаційної безпеки ISO/IEC 27001:2013
1+1 media отримала міжнародний сертифікат з інформаційної безпеки ISO/IEC 27001:2013
Компанія 1+1 media стала першою медіагрупою на пострадянському просторі, яка отримала сертифікат ISO/IEC 27001:2013.

Для його отримання компанія підтвердила відповідність міжнародному стандарту в таких сферах сертифікації:

Стандарт  ISO/IEC 27001:2013 встановлює вимоги до управління інформаційною безпекою, а також передбачає методологію збереження і доступність даних всередині компанії.

Процедура проходження сертифікації передбачала впровадження управління і модернізацію процесів контролю за ризиками інформаційної безпеки. Сертифікат покриває веб-сайти та інтернет-майданчики, що входять до 1+1 media, а саме: офіційні сайти каналів 1+1, 1+1 International, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, сайти новинних порталів TSN.ua, УНІАН, Главред, сайти VOD-платформи 1+1 video і сервіс захисту авторських прав на контент SUDUM.

«Рекламодавці дуже ретельно обирають інтернет-майданчики для прояву своїх брендів. До того ж одна з головних вимог до таких сайтів це безпека даних, яку може гарантувати медіа. Приведення системи менеджменту інформаційної безпеки до міжнародних стандартів допоможе нам не тільки підвищить рівень кібербезпеки, а й посилити довіру з боку рекламодавця до складних рекламним інтеграцій на наших ресурсах», − зазначає Анна Ткаченко, керівниця 1+1 Digital та Інновації.

«В Україні з’являється все більше компаній, для яких захист інформації один з ключових пріоритетів. З початком розвитку IT індустрії в Україні зацікавленість в провадженні системи менеджменту інформаційної безпеки та сертифікації за стандартом ISO/IEC 27001 значно зросла. Серед компаній, які вже отримали сертифікат інформаційної безпеки ISO 27001: Global Message Services, Terrasoft, INNOVECS, Pharmaceutical Сompany «Darnitsa», Intetics Inc., UKRGAZBANK, Perfectial, GlobalLogic та інші», − каже Анатолій Звон, генеральний директор Бюро Верітас Сертифікейшн Україна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY