detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
10.02.2020 17:59
Ток-шоу витягнули з політичного забуття Піскуна, Мороза і Фокіна, — моніторинг
Ток-шоу витягнули з політичного забуття Піскуна, Мороза і Фокіна, — моніторинг
А «Право на владу» повернулось із канікул і взялося захищати Зеленського та журналістів Дубинського.

Автори політичних ток-шоу українських телеканалів витягають із політичного забуття героїв, які давно не беруть участі в суспільних процесах, аби представити їхню думку як авторитетну. Так, генеральний прокурор часів Кучми і Ющенка Святослав Піскун виступав у програмі «Пульс» на каналі «112», екс-лідер Соцпартії Олександр Мороз і перший прем’єр-міністр України Вітольд Фокін — у «Свободі слова Савіка Шустера» на каналі «Україна». Про це йдеться в огляді політичних ток-шоу за 3-7 лютого 2020 року.

Найпредметніше обговорення можна було почути у «Свободі слова» на ICTV, куди говорити про тарифи запросили міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля та нардепа від «Слуги народу» Андрія Геруса. У «Свободі слова Савіка Шустера» досить змістовно, хоч і не без популізму, говорили про ринок землі.

Ток-шоу «Право на владу» на «1+1», яке довго було на різдвяних канікулах, почало з корпоративних проблем каналу, зокрема обшуків в офісі програми Олександра Дубинського. Творці ток-шоу маніпулювали, ілюструючи проблему «нав’язаної ненависті» агресивною реакцією начебто на новорічне звернення Володимира Зеленського з боку «порохоботів». Хоча частина наведених цитат не стосувались звернення. Докладніше читайте в матеріалі Олександра Круміна.

Фото: ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY