detector.media
10.02.2020 17:43
Setanta Sports запускає в Україні другий спортивний канал
Setanta Sports запускає в Україні другий спортивний канал
Setanta Sports планує запустити в Україні ще один телеканал.

Про це повідомляє «UA-Футбол».

За словами очільниці каналу Марії Лисенко, компанія вже подала відповідні  документи до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо включення його до списку адаптованих каналів та очікує найближчим часом на рішення регулятора.

Setanta Sports вже розширила у своєму ефірі лінійку спортивних подій.

«Ми вже почали з січня трансляції жіночого тенісу. Цього тижня показуємо Thailand Open, де Світоліна виступатиме. Сподіваємося, зможемо глядачам показати максимальну кількість матчів з її участю, - зазначила пані Лисенко. - Також з березня ми плануємо трансляції чоловічого тенісу - турнірів рівня АТР 1000. І в червні ми плануємо в максимальному обсязі, наскільки це можливо, трансляції двох тижнів Вімблдону».

Нагадаємо, міжнародний спортивний канал Setanta Sports оголосив про вихід на український ринок і плани розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів, а також низки інших британських футбольних змагань, UFC, НХЛ, «Формули-1» та НБА.

1 серпня 2019 року Нацрада включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.

Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY