detector.media
10.02.2020 13:59
У Харкові оголосили підозру чоловіку, через дії якого постраждала знімальна група СТБ
У Харкові оголосили підозру чоловіку, через дії якого постраждала знімальна група СТБ
Правоохоронці оголосили підозру 24-річному чоловіку, який під час акції протесту під стінами Харківської обласної державної адміністрації розпилив газ, унаслідок чого постраждали журналістка СТБ Марія Малевська й оператор Олександр Бринз.

Про це 7 лютого повідомляється на сайті Національної поліції Харківської області.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Київського відділу поліції встановили причетність 24-річного харків’янина до скоєння даного злочину. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення», – йдеться в повідмоленні.

Підозрюваному може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 27 січня 2020 року в Харкові під будівлею обладміністрації відбулась акція на захист російської мови, яку влаштувала партія «Опозиційна платформа — За життя». У результаті сутички між мітингувальниками та їхніми опонентами невідомі розпилили їдку речовину. Журналістці СТБ Марії Малевській і оператору Олександру Бринзі знадобилась допомога лікарів.

У поліції повідомили, що слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: Національна поліція Харківської області

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY