detector.media
10.02.2020 13:10
Колишня директорка Прямого каналу очолила канал соратника Медведчука
Колишня директорка Прямого каналу очолила канал соратника Медведчука
Колишня генеральна директорка Прямого каналу Євгенія Захарова стала директоркою телеканалу ZIK (ТОВ «ТРК “Нові комунікації”»).

Відповідні зміни до цифрової ефірної та супутникової ліцензій каналу внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 6 лютого.

За даними єдиного державного реєстру, зміна директора ТОВ «ТРК “Нові комунікації”» відбулася ще 22 листопада 2019 року. Євгенія Захарова замінила на цій посаді Наталію Вітрук.

«Детектору медіа» не вдалося додзвонитися до Євгенії Захарової. Керівник холдингу Тараса Козака «Новини» (телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK) Олексій Семенов відмовився коментувати кадрові зміни («подзвоніть Євгенії Захаровій, я тут до чого?»), та кинув слухавку.

Нагадаємо, 3 червня 2019 року з Прямого каналу звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворений медіахолдинг «Новини» соратника Віктора Медведчука – Тараса Козака, до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK. Генеральна директорка Прямого каналу Євгенія Захарова, яка зажди працювала в тандемі з паном Семеновим, на деякий час залишилася працювати на Прямому.

24 червня відбулися збори колективу Прямого каналу з власником Володимиром Макеєнком, на яких були присутні п'ятий президент України Петро Порошенко та народна депутатка Вікторія Сюмар. Під час зустрічі пан Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової очільниці Прямого каналу. Вона стала виконувачкою обов’язків і генпродюсера, і гендиректора каналу.

8 серпня замість Євгенії Захарової генеральним директором ТОВ «Телеканал Прямий» став Володимир Сташевський. Відповідні зміни в ліцензії каналу Нацрада зафіксувала 30 жовтня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY