detector.media
09.02.2020 18:56
«Наш» змінює стратегію мовлення: на каналі представили нового головреда та виконавчого продюсера
«Наш» змінює стратегію мовлення: на каналі представили нового головреда та виконавчого продюсера
Головним редактором став Андрій Шатров, виконавчим продюсером - Микола Буга.

Цю інформацію «Детектору медіа» повідомило джерело на каналі та підтвердив Андрій Шатров.

9 лютого його та Миколу Бугу представив колективу каналу Євген Мураєв - колишній нардеп, батько якого є кінцевим бенефіціарним власником каналу «Наш». На каналі Євгена Мураєва називають «представником власника».

Також Мураєв через відеоконференцію розповів співробітникам про нову стратегію мовлення каналу. Андрій Шатров у коментарі ДМ повідомив, що саме зміниться у роботі каналу.

«Ми намагаємось відійти від чергового інформаційного мовлення, яке зараз склалось на українському телевізійному ринку. Нам набридло бачити ту саму картинку на всіх інформаційних каналах – 112-му, NewsOne, Прямому. Ми це все вважаємо дуже схожими речами та хочемо робити щось інше. Ми хочемо робити більше про людей, ми хочемо більше заглиблюватися в теми», - зазначив головний редактор.

За його словами, сітка мовлення поки що значно не зміниться, але іншою стане робота редакції.

«Наша редакція змінює свою роботу, вона буде працювати нішевими групами невеликими, кожна з яких буде розбиратися в окремій темі. По ефіру це стане дуже помітно. У нас вже змінився формат ранку, формат дня, і ми будемо рухатися до того, щоб змінити вечір», - додав Андрій Шатров.

Нагадаємо, у листопаді 2019 стало відомо, що телеканал «Наш» перезапустять на початку грудня на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365».

Повідомлялось, що канал повністю оновить сітку, у його ефірі з’являться нові програми та ведучі.

Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив. Євген Мураєв на питання, чи повернувся він до управління каналом, відповів: «Зараз маю право втручатися і робити [зміни]».

20 січня на телеканалі «Наш» стартував оновлений проєкт «Наш ранок». Шоу виходитиме в студії віртуальної реальності та з новими рубриками – «Хронологія», «Погода», «Спорт», «Олігарх», «Бліц», «Цивілізація», «Новини з регіонів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY