detector.media
09.02.2020 14:59
Фільм «Джокер» потрапив до нової номінації антипремії «Золота малина»
Фільм «Джокер» потрапив до нової номінації антипремії «Золота малина»
Картина може отримати антипремію за «найгірше ставлення до людського життя і суспільної власності».

Про це пише The Hollywood Reporter.

У 2020 році році антипремія ввела нову номінацію - за «Найбезглуздіше нехтування людським життям і суспільною власністю».

Крім «Джокера», до номінації потрапили «Перетягування через бетон» (Dragged Across Concrete), «Привиди Шерон Тейт» (The Haunting of Sharon Tate), «Хеллбой» (Hellboy) і «Рембо: Остання кров» (Rambo: Last Blood).

Повідомляється що «Джокер» - єдиний фільм, номінований на «Оскар», який водночас представлений серед номінацій на «Золоту малину» в цьому році.

Одним з лідерів за кількістю номінацій на «Золоту малину» в 2020 році стала стрічка «Кішки» за мотивами однойменного мюзиклу - вона заявлена ​​у восьми номінаціях: «Найгірший фільм», «Найгірша актриса», «Найгірша актриса другого плану», «Найгірший актор другого плану», «Найгірший режисер» та інших.

По вісім номінацій також отримали «Медея на похоронах» і «Рембо: Остання кров».

Нагадаємо, що фільм «Джокер» Тодда Філліпса отримав премію BAFTA.

Також стрічка заробила найбільше номінацій на кінопремію «Оскар»: вона заявлена у змаганні на кращий фільм, кращу режисерську роботу, чоловічу роль, кращий адаптований сценарій, саундтрек, кращу роботу звукорежисера і оператора, кращого художника по костюмах, за грим і зачіски, кращий монтаж і т.д.

Церемонія нагородження кінопремії «Оскар» пройде 10 лютого в Dolby Theatre в Лос-Анджелесі. Трансляцію урочистостей вестиме канал «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY