detector.media
05.02.2020 14:40
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Довга дорога до щастя»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Довга дорога до щастя»
Прем’єра 4-серійної мелодрами «Довга дорога до щастя» виробництва кінокомпанії Star Media та каналу «Україна» відбудеться 9 лютого о 17:20.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, Ніна Нікітіна працює в бюро перекладів і готується до весілля з Олегом. Та іноді, таємно від усіх, вона їздить здалеку подивитися на 8-річну дівчинку Варю. Варя – рідна донька Ніни, від якої їй довелося відмовитися незабаром після народження. Ніна ніяк не пробачить собі цього вчинку, але й повернути Варю не може – у дівчинки вже є чудові прийомні батьки, Марія і Андрій Громови. Однак ситуація перевертається з ніг на голову, коли прийомна мама Варі гине в аварії. Ніна не знаходить собі місця і боїться уявити, що переживає осиротіла дівчинка. Щоб бути ближче до рідної доньки, Ніна проникає у будинок Громових, прикидаючись нянею-психологом...

Ролі в мінісеріалі виконали: Анастасія Цимбалару, Анжеліка Ешбаєва, Валерій Панков, Катерина Варченко, Олександр Крючков, Сергій Радченко, Євгенія М'якенька, Єлизавета Зайцева, Владислав Мамчур та інші актори.

Режисерка та співавторка сценарю - Єва Стрельнікова. Оператор-постановник – Сергій Соколовський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Черняк, Аля Касперська.

Виробництвом фільму займалися канал «Україна» і компанія Star Media. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY