detector.media
31.01.2020 17:16
Експіарник «Укрзалізниці» запускає медіа про транспорт
Експіарник «Укрзалізниці» запускає медіа про транспорт
Нове видання працює у тестовому режимі, повноцінне мовлення планує розпочати у березні.

Колишній директор з маркетингу Uklon та ексначальник Департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю «Укрзалізниці» Даниїл Ваховський працює над запуском медіа Мintrans про індустрію транспорту та інфраструктуру. Про це він розказав в інтерв’ю  онлайн-видання Vector.

За його задумом, проєкт має об’єднати учасників транспортної та інфраструктурної галузі. Оскільки видання писатиме про дороги, залізничні шляхи, порти, річки та авіа. 

Даниїл Ваховський фінансує видання власним коштом. Однак не виключає, що у майбутньому матиме  партнерів, які допоможуть розвивати Мintrans.

За його словами, штат ще формується, однак до команди видання  долучяться журналісти Forbes, «Хмарочос», «TheБабель», «Власть денег». 

Вже запущений сайт та телеграм канал (1,5 тисячі підписників). У тестовому режимі Мintrans працюватиме до березня.

Презентація платформи запланована на весну цього року. Також у видання буде своя друкована версія.

«Ви їдете 5 годин в поїзді без інтернету і не можете подивитися фільм, тому читаєте газету, яку вклали в сидінні, або книжку, взяту в дорогу. Ви приходите в салон або барбершоп і, поки чекаєте черги, читаєте глянцеві журнали, - сказав він. - У В2В ніші багато успішних друкованих проектів - як іноземних, так і українських. Наприклад, "Свинарство", "Бджолярства". Людям, які займаються важкою працею, не до смартфонів».

Нагадаємо, ГО «Інститут масової інформації» запустив новий ресурс Jmamа, метою якого є дбати про безпеку журналістів. На сайті Jmamа публікуватимуться корисні матеріали та поради від професійних експертів з різних сфер безпеки. Статті зібрані в розділах «Оцінка і планування ризиків»,  «Перша домедична допомога для журналістів»,  «Технічне забезпечення журналістів»,  «Кібербезпека» та  «Юридична допомога».

Підготувала Ольга Тетеріна

Ілюстрація: vctr.media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY