detector.media
30.01.2020 15:48
Star Media шукає актора на роль Кузьми Скрябіна у фільмі «Я, "Побєда" і Берлін»
Star Media шукає актора на роль Кузьми Скрябіна у фільмі «Я, "Побєда" і Берлін»
Планується, що стрічка за книгою Кузьми Скрябіна вийде в прокат у грудні цього року.

Про це повідомляє пресслужба StarMedia.

Зйомки стрічки розпочнуться наприкінці весни 2020 року. Кастинг на головну роль у фільмі триватиме до кінця лютого 2020 року.

Кінокомпанія шукає актора 18-25 років (за сюжетом головному героєві 20 років), зростом 175-198 см (будь-яка статура). За словами продюсера фільму Олексія Терентьєва, актор не обов'язково має бути схожим на Кузьму зовні. Але він має вміти грати на музичних інструментах і мати гарні вокальні дані.

Кандидати мають підготувати відеовізетівку українською мовою, а також запис співу і гри на музичних інструментах та викласти на сайті dzygamdb.com.

Нагадаємо, комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми. 

Кінопроєкт комедії «Я, "Побєда" і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки складає 27 млн грн - 75% загальної вартості виробництва фільму.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію – Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

Як писав «Детектор медіа», ідея екранізувати стрічку була озвучена у 2017 році на 8-му Одеському кінофестивалі. Star Media тоді оголошувала кампанію з краудфандингу, щоби зібрати гроші на виробництво. Повідомлялось, що прибуток від прокату стрічки планують перерахувати до Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY