detector.media
29.01.2020 17:45
«1+1» назвав дату прем’єри серіалу «Найгірша подруга»
«1+1» назвав дату прем’єри серіалу «Найгірша подруга»
Прем'єра 8-серійної драми «Найгірша подруга» виробництва компанії Art Forms відбудеться на каналі «1+1» 3 лютого о 20:45.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, головна героїня Вікторія мріє швидко розбагатіти, позбавитися боргів та займатися улюбленою справою – кондитерським мистецтвом. Дівчина працює на колишню шкільну подругу Марину, яка знущається з неї.

Одно дня Вікторія зустрічає Олександра - виконавчого директора успішної компанії. Але вона не знає про його заможність та помилково приймає Олександра за звичайного клерка. Вікторія користується його прихильністю і водночас починає в нього закохуватись.

Ролі в серіалі виконали: Клавдія Дрозд, Дар'я Легейда, Андрій ФединчикОлена Стефанська, Оксана Сташенко, Дмитро Усов та інші.

Режисер – Сергій Сторожев. Оператор – Маркіян Канюка. Автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. Також над сценарієм серіалу працювали Юлія Васильєва, Яніна Вільготська, Філіп Маркович, Олена Післарій та Олена Кошіль. 

Виробництво продукту забезпечила кінокомпанія Art Forms. Продюсерами стали Тетяна Гнєдаш, Денис Пономаренко, Дар’я Орешкевич та Сергій Ухін. 

Нагадаємо, канал «1+1» готує прем'єри семи серіалів у новому телесезоні

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY