detector.media
29.01.2020 14:55
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Встигнути все виправити»
У неділю, 2 лютого, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра чотирисерійного фільму «Встигнути все виправити». Головний герой нової картини в день свого 40-річчя дізнається, що смертельно хворий. Усвідомивши, що дні його злічені, він намагається загладити свою провину та попросити вибачення у близьких йому людей.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, успішний бізнесмен Єгор, жити якому залишилося всього кілька місяців, вирушає у прощальну поїздку в рідне провінційне містечко. Там у нього живуть мати, сестра і племінник, з якими він не бачився багато років. У рідному містечку йому доведеться зробити багато відкриттів не тільки про людей, яких він давно знав, але й про себе. 

Ролі в мінісеріалі виконали: Петро Риков, Олександра Польгуй, Ольга Павловець, Олександра Кірєєва, Ярослав Шахторін, Тетяна Казючиц, Єгор Козлов, Наталія Кленіна, Руслан Сокольник та інші.

Режисер-постановник – Мирослав Маліч. Оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом стрічки на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходили в Києві, Чернігові та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY