detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
29.01.2020 10:02
Моніторинг токшоу: Юлія Тимошенко відповідала на одне запитання 24 хвилини
Моніторинг токшоу: Юлія Тимошенко відповідала на одне запитання 24 хвилини
Ведучий не став перебивати лідерку «Батьківщини», а Разумкову влаштував виступ без експертів і опонентів.

Програма «Свобода слова» на каналі ICTV повернулась до формату надання трибуни політикам без критичних коментарів, опонентів та навіть часових рамок. Зокрема у програмі 20 січня голова Верховної Ради Дмитро Разумков виступав без експертів у студії. А лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко відповідала на одне запитання 24 хвилини, хоча в цей час у студії вже були представники інших політсил. Про це йдеться в огляді політичних ток-шоу від «Детектора медіа».

Випуску програми «Пульс» на каналі «112» передували дві передмови: телеведучого й політика Дмитра Співака, який виступає в ток-шоу телеканалів Медведчука щотижня, та лідера «Опозиційної платформи — За життя» Юрія Бойка, який хвалив часи, коли Україною керувала Партія регіонів, порівнюючи їх із теперішніми. Натомість у програмі «Ехо України» на Прямому каналі третій тиждень обговорювали поїздку Зеленського в Оман і гадані помилки президента. Крім того, годину фактично без альтернативної точки зору учасники шоу критикували Державне бюро розслідувань через справу, в якій фігурує Петро Порошенко. Лунали думки, що українські правоохоронці працюють на Росію, а мета ДБР — дискредитувати опозиційного лідера.

«Свобода слова Савіка Шустера» запросила до студії Міхеїла Саакашвілі та Михайла Бродського, чиї функції в сучасній українській політиці не зрозумілі. Втім політики влаштували яскравий батл, сперечаючись про те, чи вдало Саакашвілі керував Грузією.

Більше про тенденції та найяскравіші моменти політичних ток-шоу на українських телеканалах минулого тижня читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY