detector.media
28.01.2020 15:58
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Лабіринт»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Лабіринт»
Прем'єра 4-серійного фільму «Лабіринт» виробництва компанії «Арт-Територія» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 1 лютого о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, сімейне життя Аліни Тихонової здається ідеальним, але насправді її чоловік, який регулярно дарує розкішні букети, тиран і деспот, донька відсторонена та пов'язана з поганою компанією, син мовчки страждає, виконуючи безглузді забаганки батька, а свекруха її не поважає. Та Аліна впевнена – у всіх свої недоліки, і вона буде терпіти побої чоловіка, щоб не повторити долю матері, яку вона приховує від власних дітей, тому що та не вписується в ідеальну картинку. Все закінчується в той день, коли чоловік піднімає руку на сина, мало не вбиває саму Аліну, а донька йде з дому. Аліна розуміє, що всі її плани розрушуються і потрібно рятуватися.

Ролі в мінісеріалі виконали: Олександра Буличова, Ліза Козлова, Олексій Сморигін, Прохор Дубравін, Данило Каменський, Лєра Березовська, Лесь Задніпровський, Ксенія Ніколаєва, Олена Узлюк, Дарія Легейда, Людмила Загорська.

Режисер-постановник – Антон Гойда. Оператор-постановник – Сергій Головащук. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Арт-Територія». Зйомки картини проходили в Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY