detector.media
28.01.2020 12:06
Фільм «Мої думки тихі» зібрав 5 млн грн за два тижні прокату
Фільм «Мої думки тихі» зібрав 5 млн грн за два тижні прокату
Дебютну повнометражну стрічку українського режисера Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» за два тижні в кінотеатрах подивилися більше 52 тис. глядачів.

Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці дистиб'юторська компанія  «Артхаус Трафік». 

Фільм вийшов у національний прокат 16 січня 2020 року. За перший тиждень комедія зібрала 1,6 млн грн, бокс-офіс за два тижні склав 5 млн грн. Це означає, що на другому тижні стрічку переглянули більше глядачів, ніж на першому.

Нагадаємо, «Мої думки тихі» розповідає про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» і вирушити в «привабливу Канаду» подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється його мама.

У головних ролях: Андрій Ледаговський, Ірма Вітовська-Ванца. 

Виробник – Toy Cinema. Продюсери – Алла Бєлая, Дмитро Суханов. Дистриб’ютор – «Артхаус Трафік».

Нагадаємо, стрічка стала одним із фаворитів цьогорічного Міжнародного одеського кінофестивалю – отримала приз глядацьких симпатій фестивалю, а також обидва призи за головні ролі – жіночу та чоловічу.

Кінопроєкт трагікомедії «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого пітчингу Держкіно і отримав 8,7 млн грн (бюджет – 9,2 млн грн). Зйомки проходили в Києві, у Карпатах та на Закарпатті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY