detector.media
27.01.2020 20:27
Голова Луганської ОДА просить РНБО надати системи для блокування сигналу російських медіа
Голова Луганської ОДА просить РНБО надати системи для блокування сигналу російських медіа
Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай також планує ініціювати виїзне засідання РНБО щодо проблем протидії ворожому контенту та інформаційної реінтеграції Донбасу.

Про це він повідомив під час робочої наради з питань захисту інформаційного простору області, повідомляє пресслужба.

«Інформаційну війну ми сьогодні програємо. Вздовж лінії розмежування чутний сигнал усіх сепаратистських FM-радіо. Аналогічна ситуація з російським телебаченням. Тому я звернувся до секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з проханням про виділення мобільних комплексів, здатних ефективно протидіяти ворожому сигналу», – розповів Сергій Гайдай..

Представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України в Луганській області Володимир Горобець поінформував про загальну ситуацію в телерадіопросторі регіону. За його словами, днями має відбутися кодування супутникового сигналу 20 українських телеканалів, але більшість населення є користувачами кабельних мереж, власники яких переважно вже уклали відповідні угоди з медіагрупами, тож для них ситуація не зміниться.

Крім того, найближчим часом у межах міжнародної технічної допомоги Луганщина отримає три цифрових передавачі (1 кВт) для розвитку мережі FM-мовлення вздовж українсько-російського кордону та поблизу лінії розмежування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY