detector.media
26.01.2020 12:27
Режисерка фільму про якутського шамана, який хоче вигнати Путіна, повідомила про погрози
Режисерка фільму про якутського шамана, який хоче вигнати Путіна, повідомила про погрози
Загрозливі та образливі написи з'являються у під'їздах будінків, де арендує квартири режисерка Беата Бубенець, а також надходять в СМС.

Про це повідомляє «Крим.Реаліі».

Зазначається, що Беата Бубенець разом з Михайлом Башкіровим працює в Якутську над фільмом про шамана Олександра Габишева.

13 січня 2020 року Габишев оголосив про новий похід до Москви, щоб вигнати президента Росії Володимира Путіна, якого він називає «демоном».

У під'їзді, де проживають Бубенець та Башкіров, з'явились написи: «Вали додому», «Беата ш ... а». Це вже друга квартира, в якій живуть автори фільму. Про неї ніхто не знав.

Бубенець перебуває в Якутську з вересня. Перші написи з'явилися на другий день після оренди квартири. Бубенець і Башкиров вважають, що адресу невідомі могли дізнатися з прослуховування телефонів соратників Габишева, відзначає видання.

Також автори фільму отримували смс-повідомлення з погрозами. «Пішла геть», «Ти чому не поїхала? Ти зрозуміла, що тобі сказали? Догралися!», «Не ганьби нас! У нас хороша пам'ять».

Вперше шамана Габишева, який пішки йшов до Москви «виганяти» Путіна, затримали та літаком повернули до Якутська у вересні 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY