detector.media
24.01.2020 19:00
На СТБ оголосили дату прем’єри серіалу «Спіймати Кайдаша»
На СТБ оголосили дату прем’єри серіалу «Спіймати Кайдаша»
Прем’єра 12-серійного проєкту «Спіймати Кайдаша» за мотивами повісті «Кайдашева сім’я» Івана Нечуй-Левицького відбудеться 24 лютого.

Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Сценаристкою та шоуранеркою проєкту виступила Наталка Ворожбит («Кіборги», «Дике поле»). 

«У нас немає головних героїв. І немає розділення на поганих та добрих. Вони всі неоднозначні. І всім ти співпереживаєш», - прокоментувала серіал Наталка Ворожбит.

«"Спіймати Кайдаша" в народі означає "зажуритися". Герої цього серіалу – красиві та хороші люди. Кожному герою бажаєш добра. Кожен заслуговує на щастя. Але чомусь, коли вони збираються в одному домі, не можуть знайти спільну мову, не можуть помиритися, досягти щастя, якого заслуговують», - розповіла управляюча директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

В ролях: Віктор Жданов, Ірина Мак, Тарас Цимбалюк, Григорій Бакланов, Антоніна Якушева, Дарина Федина, Ярослав Безкоровайний, Роман Ясіновський, Юлія Врублевська та інші.

Нагадаємо, проєкт під назвою «Кайдашева сім’я XXI» брав участь у конкурсі Міністерства культури кінопроектів патріотичного спрямування та отримав фінансову підтримку держави. 

ТОВ «ПроКіно» (продакшн-компанія групи StarLightMedia) розпочала зйомки серіалу «Спіймати Кайдаша» для СТБ у березні 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY