detector.media
24.01.2020 17:06
Названо дату прем’єри фільму про команду «Динамо Київ»
Названо дату прем’єри фільму про команду «Динамо Київ»
Документальний екшн-фільм «Невідоме Динамо» складається з двох серій, прем’єра першої відбудеться на офіційному YouTube-каналі ФК «Динамо Київ» 24 лютого о 19:00, другої – 2 березня о 19:00.

Про це повідомляється на сайті ФК «Динамо Київ».

Телевізійна версія фільму з’явиться в ефірі одного з національних телеканалів.

Виробництвом фільму займався відео-продакшн «SportarenaTV», а головним партнером стала міжнародна Sport Entertainment компанія FAVBET.

«Знімальна група була разом із командою абсолютно всюди: від установки на гру в роздягальні та до розбору польотів за результатами матчу, від підготовки до Favorit Суперкубку України й аж до завершення кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із "Брюгге"», – йдеться в повідомленні.

Керівник проєкту Роман Бебех розповів, що ідеєю проєкту було показати життя команди зсередини. «Продемонструвати те, чого раніше ніколи не бачив футбольний уболівальник. Як гравці налаштовуються на гру, а тренер мотивує команду, як проходять розбори матчів та відбуваються трансфери», – розповів він.

Нагадаємо, 21 квітня 2017 року на каналі «2+2» відбулася прем’єра документального фільму власного виробництва «Шовковський. Завжди перший» про українського голкіпера Олександра Шовковського, що понад два десятиліття захищав ворота української збірної та столичного футбольного клубу «Динамо».

Фото: ФК «Динамо Київ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY