detector.media
24.01.2020 14:57
30 січня – презентація Рекомендацій для Facebook та медійної онлайн-гри
В Українському кризовому медіа центрі 30 січня о 10:00 відбудеться прес-конференція Центру демократії та верховенства права, на якій буде презентовано онлайн-гру «Вижити в інтернеті – місія (не)здійсненна», користувачі якої зможуть перевірити своє розуміння законодавства та ознайомитися з політиками різних цифрових платформ.

Про це повідомляє прессдужба ЦЕДЕМ. 

«Користувачам доведеться “вижити” протягом певного часу в інтернеті, обираючи відповіді на питання, що будуть містити посилання на аналітичні документи ЦЕДЕМ, українське законодавство тощо. Адже користувачі часто не мають достатніх медійних знань і не усвідомлюють відповідальність за наслідки поширення інформації в інтернеті», – йдеться в повідомленні.

Користувачі перевірять свої компетентності з медійної грамотності та отримають відповіді на питання:

Також на презентації представлять «Рекомендації щодо запобігання мови ворожнечі в українському сегменті Facebook та утвердження принципів свободи слова в Інтернеті». «Це – експертні рекомендації щодо чутливих питань (до прикладу, мови ворожнечі), які допоможуть адміністрації соцмережі краще розуміти український контекст і реагувати на порушення. Авторами Керівних принципів є медійні юристи ЦЕДЕМ», – зазначається в повідомленні.

Участь у прес-конференції візьмуть:

Де: Український кризовий медіа центр (вул. Хрещатик, 2, Український дім).

Коли; 30 січня о 10:00.

Контактна особа для акредитації: Ірина Кононова, +38(098)0130104, i.kononova@cedem.org.ua

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю ЦЕДЕМ та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY