detector.media
23.01.2020 18:28
«1+1» готує прем'єри семи серіалів у новому телесезоні
«1+1» готує прем'єри семи серіалів у новому телесезоні
Дати прем'єр на каналі поки що не оголосили.

Про підготовку нових серіалів для весняного телесезону повідомляє пресслужба «1+1».

«Найгірша подруга» - 8-серійна драма. За сюжетом, головна героїня Вікторія мріє швидко розбагатіти, позбавитися боргів та займатися улюбленою справою – кондитерським мистецтвом. Дівчина працює на колишню шкільну подругу Марину, яка знущається з неї.

Одно дня Вікторія зустрічає Олександра - виконавчого директора успішної компанії. Але вона не знає про його заможність та помилково приймає Олександра за звичайного клерка. Вікторія користується його прихильністю і водночас починає в нього закохуватись.

У ролях: Клавдія Дрозд, Андрій Фединчик, Олена Стефанська, Оксана Сташенко, Дар'я Легейда, Дмитро Усов.

«Подаруй мені щастя» - мелодрама з 8 серій. За сюжетом, випускниця факультету хімічних технологій Уляна та художник Михайло до нестями закохуються одне в одного, забуваючи про успішні кар’єри, якими раніше марили.

Також вони виявляються спадкоємцями великих статків. Тільки Михайло до розкішного життя звик, а Уляна завжди ледь зводила кінці з кінцями, і навіть не здогадується, що її розшукує бабуся – власниця великої косметичної компанії.

Проте великі гроші стануть не подарунком долі, а прокляттям для закоханої пари.

У ролях: Кирило Дицевич, Анастасія Крилова, Віталій Кудрявцев, Олег Москаленко, Катерина Вайвала, Анастасія Пустовіт, Валерія Ходос.

«Доктор Віра» - 30-серійна медична мелодрама. В центрі сюжету - кардіохірургиня Віра. Її життя руйнується, коли чоловік залишає її з маленькою донбкою та хворою мамою, а на порозі дому з’являється жінка, яка називає себе його дружиною.

Віра змушена повернутись у лікарню, в якій працювала раніше, аби забезпечувати родину. Жінка віддано рятуватиме людські життя на операційному столі, попри те, що власне – перетворилося на пітьму.

У ролях: Зоряна Марченко, Даніель Салем, Марко Дробот та інші.

«Не відпускай» - мелодрама з 8 серій. За сюжетом компанія випускників вирушає до моря, серед них - закохані Макс та Рита, а також її 6-річний брат Вітя. Через нещасний випадок хлопчик зривається зі скелі та назавжди отримує інвалідність. Батько Ритипомирає від інфаркту, а мама погрожує покинути її, якщо донька продовжить зустрічатися з Максом, оскільки вважає, що саме він штовхнув Вітю зі скелі.

У ролях: Валентин Томусяк, Микола Боклан та ін.

«Родинні зв’язки - 2» - 8-серійна мелодрама. Сім’ю Ісаєвих, чиє життя, здавалось, налагодилось, - Марія зустрілася з рідною донькою Настею, а чоловік прийняв її непросте минуле – знову спіткають випробування.

Головна героїня Марія Ісаєва ризикує кар'єрою, захищаючи від недобросовісного забудовника інтернат, в якому виросла. Вона також не здогадується, що її життя висить на волосині.

Водночас у чоловіка Марії - проблеми на роботі. Щоб вирішити їх, він приймає допомогу закоханої в нього небезпечної жінки. Марія могла би здолати всі негаразди, але відбуваєтсья неймовірна зустріч із її минулим.

У ролях: Ольга Арнтгольц, Ірина Кудашова, Аліса Лукшина, Олексій Зубков, Татяна Міхіна, Віталій Іванченко.

«Мене звуть Саша» - робоча назва 16-серійної мелодрами. Стрічка розповість історію вагітної дівчини Олександри, яка змушена втікати з міста під тиском доньки начальника поліції. Жінка фанатично закохана в батька майбутньої дитини Олександри - Романа, тому погрожує запроторити вагітну дівчину до в’язниці.

Саша намагається втекти до столиці, але у потязі знайомиться з авантюристкою Валерією. Нова знайома спровокувала аварію на залізниці, забрала велику суму грошей та зникла з місця події.

Коли Саша в лікарні приходить до тями, то дізнається, шо є головною підозрюваною у всьому, що сталося. Відтепер дівчина вимушена жити під чужим іменем.

У ролях: Анастасія Шульга, Олександр Соколов, Тимофій Каратаєв, Катерина Тишкевич та інші.

«Мишоловка для кота» - 12-серійний детектив. За сюжетом серіалу, студент, журналіст та вчителька раптово отримують по мільйону доларів. Оговтавшись від такого подарунка долі, вони дізнаються, що стали ставками чиєїсь азартної гри, і тепер на кону їхні життя та ще три мільйони доларів.

У ролях: Дмитро Суржиков, Дар’я Петрожицька, Тетяна Коновалова і Костянтин Темляк.

Раніше повідомлялось, що «Фільмстрім» знімає для каналу «Україна» мінісеріал «Наша лікарка», а Star Media - детективний серіал «Шуша».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY