detector.media
22.01.2020 20:31
Арахамія в Давосі спілкувався з представниками «Россия-1» та російського «Первого канала»
Арахамія в Давосі спілкувався з представниками «Россия-1» та російського «Первого канала»
Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія дав коментар співробітникам російських пропагандистських ресурсів під час Всесвітнього економічного форуму 2020 року в Давосі (Швейцарія).

Відео спілкування Давида Арахамії з представниками російських каналів записала журналістка НВ Крістіна Бердинських.

Так, голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив про необхідність «сконцентруватися на повному припиненні вогню з обох сторін» на Донбасі, що має стати «найсильнішим сигналом за останні п’ять років».

Також він прокоментував можливість існування силового плану звільнення Донбасу від окупаційних військ РФ, нібито розробленого РНБО.

«Я не думаю, що є такий план. Тому що у нас всі зусилля останніх шести місяців спрямовані на винятково мирне врегулювання. При цьому ми всі повинні розуміти, що там стріляють кожен день, там кожен день з обох сторін гинуть люди, тому це такий "мікс" ситуацій військової та миротворчих зусиль», - сказав Давид Арахамія.

НВ зазначає, що серед пропагандистів, яким Арахамія дав свій коментар, - телеведуча «Россия-1» Наїля Аскер-заде.

Нагадаємо, напередодні обміну заручниками між Києвом та бойовиками «ДНР» канал «Россия-1» показав два сюжети із полоненими українцями.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY