detector.media
22.01.2020 10:30
На «Інтері» покажуть прем’єру документального проєкту «Аушвіц. Інструкція з незастосування»
На «Інтері» покажуть прем’єру документального проєкту «Аушвіц. Інструкція з незастосування»
На телеканалі «Інтер» до 75-річчя з дня визволення польського міста Освенцим, у якому нацисти організували найбільший концентраційний табір Аушвіц, покажуть документальний проєкт «Аушвіц. Інструкція з незастосування». Прем’єра відбудеться 27 січня 2020 року о 22:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«У документальному проєкті "Аушвіц. Інструкція з незастосування" розповідається, як був влаштований табір, якими методами користувалися нацисти для масового винищення людей. У фільмі багато спогадів колишніх в'язнів концтабору», – йдеться в описі проєкту.

27 січня 1945 року Освенцим був звільнений військами Першого Українського фронту. За офіційними даними, в Освенцімі було вбито близько 1,4 млн людей. Деякі дослідники говорять про чотири мільйони загиблих. Це радянські полонені, поляки, але найбільше було вбито євреїв. 27 січня – День визволення міста Освенцим – проголошений ООН як Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

Нагадаємо, у травні 2019 року Instagram запустили акаунт, що через сторіс розповідає про життя 13-річної Єви Хейман, яка загинула в Освенцимі 1944 року. Творці акаунту вирішили уявити, як могли б виглядати хроніки Голокосту в соцмережах.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY