detector.media
21.01.2020 20:23
До проєкту «Від пацанки до панянки» приєдналась телеведуча Катерина Виноградова
До проєкту «Від пацанки до панянки» приєдналась телеведуча Катерина Виноградова
У Школі леді проєкту Нового каналу телеведуча стане «завучем».

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Так, завучами Школи леді на проєкті стали телеведуча і мистецтвознавець Катерина Виноградова та місіс «Україна-Всесвіт» Ірина Зайцева.

«Всі наші викладачі дуже різні. Тетяна Мокріді - сильна жінка, яка вміє керувати великими колективами і чітко знає, чого вона хоче. Катерина Виноградова відповідає за "внутрішній зміст" учасниць, за їх душу. А Ірина Зайцева прищеплює нашим "пацанкам" жіночність. Але їх спільне завдання - допомогти дівчатам, показати, якими вони можуть стати, якщо захочуть мінятися і докладуть до цього зусиль», - розповіла керівниця проекту «Від пацанки до панянки» Ксенія Бабенко.

Катерина Виноградова розповіла, що цей проєкт є для неї мрією.

«Адже ми втілюємо мрію дівчат про краще життя. Тут здійснилася і моя мрія. Адже за освітою я - мистецтвознавець, і завжди хотіла проєкт, де можна говорити про мистецтво, театр, кіно, музиці, живопису. Ми годинами поза камерами розмовляли з дівчатами про книги, кіно. І я бачила прогрес», - сказала вона.

Новий сезон проєкту «Від пацанки до панянки» вийде в ефір 17 лютого о 19:00.

Раніше повідомлялось, що політтехнологиня, журналістка й колишня членкиня Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Тетяна Мокріді стала директоркою школи леді в четвертому сезоні проєкту «Від пацанки до панянки» на Новому каналі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY